Ostrava stále není z nejhoršího venku, divadlo ruší další představení

Foto: Zrušené představení. Autor: NDM

Pro bezpečí všech diváků i našich účinkujících RUŠÍME představení Labutího jezera a muzikálu Oliver také v úterý 17. září.  Zrušena byla i o víkendu.

Rovněž nebude představení Janáčkovy opery Příhody lišky Bystroušky ve středu 18. září a v neděli 22. září nepojede naše historická divadelní tramvaj.

,,Obchodní oddělení kontaktuje mailem nebo telefonicky už od soboty majitele e-vstupenek. Vstupenky osobně zakoupené lze vrátit u nás nebo tam, kde si je diváci pořídili (infocentra, tickeportal), a to až do konce září. Centrální pokladna Národního divadla moravskoslezského normálně funguje, řekla Šárka Swiderová, tisková mluvčí Národního divadla.

Divadlo hledá náhradní termíny pro muzikál a balet. Včas je ohlásí a diváky budou kontaktovat. Zatím to vypadá na nějaké možnosti zkraje roku 2025. Divadelní tramvaj bude přesunuta zřejmě na jaro 2025.

,,Hrát budeme ve středu 18. září v komorním Divadle „12“ muzikál Líp se loučí v neděli a pak ve čtvrtek 19. září v Divadle Antonína Dvořáka komedii Goldoni po ostravsku. Pokud ale majitelé vstupenek nemají možnost dojet, mohou nás kontaktovat a my jim nabídneme jiný termín.doplňuje Šárka Swiderová.   https://www.ndm.cz/…/1000-obchodni-informace-kontakty.html

(nm)