RegioJet obnovil provoz vlaků na Ostravu

Foto RegioJet a.s

RegioJet obnovil provoz vlaků na Ostravu  na vnitrostátních i mezinárodních IC spojích (RJ 1011, RJ 1013, RJ 1017, RJ 1019, RJ 1021, RJ 1023) směřujících do Ostravy.

Vlaky budou trasovány přes Ostravu Vítkovice, Ostravu Kunčice a Havířov, a pokračovat budou dále ve svých trasách do Košic (Návsí) a Polska.

Vlaky ve směru do Bohumína a do Opavy ukončí svou jízdu v Ostravě. Od soboty zůstanou již mimo provoz pouze vlaky RJ 1006 a RJ 1015. Od soboty 21. září je od rána obnovená většina provozu na lince R8 mezi Ostravou Vítkovicemi a Brnem. V důsledku uzavření stanic Ostrava Svinov, Ostrava hlavní nádraží a Bohumín bude na trase mezi stanicemi Ostrava Vítkovice a Bohumín zavedena náhradní autobusová doprava.

Na železničních stanicích a zastávkách náhradní dopravy cestující mohou vyhledat koordinátory RegioJet, kteří jim poskytnou asistenci.

Doporučujeme cestujícím, aby pravidelně navštěvovali  webové stránky na adrese www.regiojet.cz, kde naleznou nejaktuálnější informace. Situace se může měnit i během dne, a právě zde se každý dozví, jak může aktuálně cestovat.

(nm)